Membership Information

Velkommen til Ideal Promotion.

Ideal Promotion er for professionelle DJ's, og her kan du hver uge blive opdateret legalt med de nyeste tracks / remixes fra ind og udland. Musikken kommer direkte til din indboks, og alle promos kan downloades med 1 enkelt klik via en Download Manager.

’Buddy-dealen’ giver dig mulighed for at kunne opnå et medlemsskab af Ideal til en yderst fordelagtig pris!

For mindre end 1 aftens DJ løn kan du være fuldt opdateret med alle de nyeste hits og eksklusive remixes i 6 måneder!

 

Hver DJ der ansøger finder en ’Buddy’ = et ekstra potentielt medlem der ikke tidligere har været med i Ideal eller indenfor de sidste 18 MDR. Dvs i ansøger bare 2 mand sammen og så vil du og din buddy fremover kunne være med for kun 250 Kr pr. Mand pr måned!*

Som medlem af Ideal får man automatisk info om tracks løbende til ens mailbox flere gange ugentligt. Al musikken kan hentes med 1 klik via download manageren, hvilket er super nemt og tidsbesparende og man får stort set ALT hvad man skal bruge som allround DJ i Danmark af tracks og remixes via www.idealpromotion.dk

Masser af nye tracks på sitet hver uge og via Ideal får Du mixpakker ofte med Non-released remixes, acapellaer, Instrumentaler, udvalgte albums og musikvideoer.

Som medlem får du alt det du kender fra Dance Charten og meget mere til. Fra house til Futurebass, R&B, Hip Hop, EDM, pop + Radio Hits af både af Dansk og udenlandsk oprindelse. Alt dette for kun 250 Kr inkl. moms per md.

Fakturering foregår hver halve år. (6 x 250 Kr) = 1500 Kr. (Dvs. for mindre end 1 aftens DJ løn kan du være fuldt opdateret med alle de nyeste hits og eksklusive remixes i 6 måneder!)

Beløbet betales forud for perioden via netbank overførsel. Det giver mindre administrativt arbejde for alle parter, og netop nu undersøges om det også er muligt at indføre betaling via Mobile Pay.

Regler for medlemsskab:

* Skulle en Buddy vælge at stoppe som DJ, er det op til den tilbageværende buddy at finde en ny buddy for at opretholde det reducerede kontingent på de 250 Kr pr måned.

** Kontingent perioderne kører halvårligt og udmeldelse skal senest 30 dage før ny periode starter. Perioderne hedder 1 Januar - 30 Juni og 1 Juli - 31 December, dvs. at en mail skal fremsendes senest enten 1 juni eller 1 december. Skulle tidsfristen overskrides vil det udløse et afsluttende administrationsgebyr på 500 Kr.

 

***Skriv til lp@idealpromotion.dk  hvis du ønsker yderligere info eller udfyld blot ansøgningsskema her på sitet.

Ideal Promotion vil naturligvis altid tjekke at det er dygtige / saglige DJ’s der kommer med i klubben. Det skal således være aktive og professionelle DJ’s der er nysgerrige for ny musik som kommer med, og derfor kan man ikke bare foreslå ’hvem-som-helst’ som Buddy. Det kan også være du kender en DJ der er på listen i forvejen som du gerne vil teame op med som buddy, så skriver du det naturligvis bare i mailen når du ansøger.

Som Ideal DJ er du også eksklusiv leverandør til Danmarks Officielle Dance Chart og det er således det du spiller der er med til at tegne den officielle hitliste herhjemme!

YDERLIGERE INFO:

Hvis ikke du lige hører fra os, er det ikke fordi du er blevet "glemt" tvært i mod. Al info der kommer ind gemmes og jo mere info/ charts vi får løbende fra dig, jo bedre er det. Du er derfor velkommen til at sende os mails løbende, hvor du fortæller om din seneste Top 10, og hvor du har spillet i weekenden. På den måde har vi altid den nyeste info om dig på lager.

MVH

Ideal Promotion