-->

Alternative content

Get Adobe Flash player

Ideal Promotion
 
 · Nyheder
 · Info Om Medlemsskab
 · Ansøgning DJ´s
 · Velkommen
 · International DJ´s
 · Forside
Medlemmer
 
 
Info Om Medlemsskab

Velkommen til Ideal Promotion.

Ideal Promotion er for professionelle DJ's, og her kan du hver uge blive opdateret legalt med de nyeste tracks / remixes fra ind og udland. Musikken kommer direkte til din indboks, og alle promos kan downloades med 1 enkelt klik.

’Buddy-Systemet’ giver dig muligheden for at kunne opnå et medlemsskab af Ideal til en yderst fordelagtig pris!

Læs om Buddy-Dealen her og send os en mail på lp@idealpromotion.dk for at få tilsendt et ansøgningsskema.

Hver DJ der ansøger finder en ’Buddy’, aka et ekstra potentielt medlem der ikke tidligere har været med i Ideal, eller indenfor de sidste 18 MDR. Så vil du og din buddy fremover kunne være med for kun 250 Kr pr. Mand pr måned!*

Som medlem af Ideal får man automatisk info om tracks løbende til ens mailbox flere gange ugentligt. Al musikken kan hentes med 1 klik via download manageren, hvilket er nemt og tidsbesparende og man får stort set ALT hvad man skal bruge som allround DJ i Danmark af tracks og remixes via www.idealpromotion.dk

Tracks fra Axwell^Ingrosso, MORTEN, David Guetta, Rihanna, TooManyLefthands osv. - Alt du kender fra Dance Charten og mere til + Radio Hits både af Dansk og udenlandsk oprindelse. Ofte kan der også være sjove eksklusive mixes, remixparts, videoer m.m!

Som Ideal DJ er du også eksklusiv leverandør til Danmarks Officielle Dance Chart og det er således det du spiller der er med til at tegne den officielle Dancechart herhjemme! - http://www.idealworld.nu/chart/dancechart

*Ideal Promotion vil naturligvis altid tjekke at det er dygtige / saglige DJ’s der kommer med i klubben. Det skal således være aktive og professionelle DJ’s der er nysgerrige for ny musik som kommer med, og derfor kan man ikke bare foreslå ’hvem-som-helst’ som Buddy. Det kan også være du kender en DJ der er på listen i forvejen, som du gerne vil teame op med som buddy, så skriver du det naturligvis bare i mailen når du ansøger.

NB: Skulle en Buddy vælge at stoppe som DJ, er det op til det tilbageværende medlem at finde en ny buddy for at opretholde det reducerede kontingent på de 250 Kr pr måned).

FAKTURERING:
Med det nye Buddy-system vil fakturering fremover blive halvårligt, så regningen hver 6. måned lyder på (6 x 250) = 1500 Kr.

Beløbet betales forud for perioden via netbank overførsel. Det giver mindre administrativt arbejde for alle parter, og netop nu undersøges om det også er muligt at indføre betaling via Mobile Pay.

YDERLIGERE INFO:
Tidsfristen for at hente de uploadede numre er som hovedregel 2 måneder.

VIGTIGT: Musikken på siden er vandmærket unikt til dig som bruger og må under ingen omstændigheder videregives til 3.mand, Lige som Log-In ikke må udlånes til anden side. Respekter venligst musikken og rettighedshaverne.

Hvis ikke du lige hører fra os, er det ikke fordi du er blevet "glemt" tvært i mod. Al info der kommer ind gemmes og jo mere info/ charts vi får løbende fra dig, jo bedre er det. Du er derfor velkommen til at sende os mails løbende, hvor du fortæller om din seneste Top 10, og hvor du har spillet i weekenden. På den måde har vi altid den nyeste info om dig på lager.

MVH

Ideal Promotion

Annonce
 
Ideal Promotion
 
News Flash
 
 
Ugens Dancechart